csillogó csillagok

2008.12.19. 02:15

Lassan,de biztosan közeleg a karácsony,ez jó,meg kicsit rossz is.Most úgy érzem legalább 8 felé kellene szakadnom,h minden hova jusson belőlem.Nem sokára utazunk le párom családjához,aztán vissza,aztán meg az én családomhoz,közben nekem még a vizsgáimra is kellene készülni,valljuk be,elég nehéz így tényleg karácsonyi hangulatba kerülni,de azért nem adom fel:D

Igazából tárgyi dologra nagyon nem vágyom,egyet kivéve,inkább több időt szeretnék a családra,meg kis nyugalmat,annak tudnék igazán örülni,na meg az ágított Swarovski gyűrűmnek:D:D:D:D

A neve Flicker,egy teljes kollekció egy darabkája.A nagyszerű benne,azon kívül,h nagyon baba az,h igazából ez nem egy,hanem három gyűrű,amiket össze lehet rakni,és együtt hordani vagy külön-külön,ahogy az embernek épp kedve tartja.

Szerintem ebben a tekintetben nem különbözöm a legtöbb nőtől,egyszerűen imádom,legszívesebben a fél boltot kipakolnám és hazavinném.Bár azért ők sem csak jókat alkotnak,hisz vannak kimondottan ronda darabok is,de azért tudnék válogatni:)

Valószínűleg még győzködöm magam kicsit,aztán ennek a szépségnek a megvásárlásával kezdem a jövő évet.Bizony ám.

Ha akarnék biztos fel tudnék sorolni még jó pár cuccot,ami megdobogtatná a szívem,de nem vagyok telhetetlen,egyelőre elég ennyi is.

A bejegyzés trackback címe:

https://matskasagok.blog.hu/api/trackback/id/tr35830963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása